Trg Male Gospe 3, 22222 Skradin   •     +385 (0)22 771 076   •     grad.skradin@si.t-com.hr

12. SAJAM AGROTURIZMA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE

12. SAJAM AGROTURIZMA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE

  Objavljeno: 28.03.2023, 14:10h

Nakon trogodišnje stanke uzrokovanje pandemijom, Šibensko-kninska županija ove godine po 12. put organizira Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije. Sajam će se održati u Skradinu 30. travnja i 1. svibnja 2023. godine.

Suorganizatori ovogodišnjeg Sajma su Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, HGK Županijska komora Šibenik, Grad Skradin, Razvojno inovacijski centar AluTech i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, a županija partner je Međimurska županija.

Sajam je izložbeno–prodajnog karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a svake godine posjeti ga i do 20 000 domaćih i stranih gostiju. Na Sajmu predstavljamo ukupno bogatstvo naše županije, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta do kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

Zbog velikog interesa izlagača, pozivamo Vas da već sada popunite i pošaljete Prijavu. Prijavni obrazac dostupan je niže na ovoj stranici.

Na otvorenju Sajma predstavit ćemo i Katalog izlagača, pa Vas molimo da uz popunjenu Prijavu dostavite i jednu fotografiju vaših proizvoda koja će biti objavljena u istom.

S poštovanjem do skorog susreta na 12. Sajmu agroturizma Šibensko-kninske županije!

1
Obrazac prijave
pdf | 411.39 KB
2
Opći uvjeti izlaganja
pdf | 393.39 KB